Syning og brodering er, og har altid været, populære hobbyer. Er din gamle maskine stået af, eller går du og pønser på at investere i en, hjælper vi glædeligt med at finde den til dig.  

Udover at være et vigtigt redskab i manges hobbyunivers, kan en symaskine eller broderimaskine være en nødvendighed i mange husholdninger. Det kan være et essentielt redskab, hvis du skal have syet et par bukser op. Måske vil du gerne stå for at lave dine gardiner selv. Det kan også være, at du gerne vil pynte en af dine sofapuder med et pænt broderi. Både symaskiner og broderimaskiner er i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver i hjemmet.  

 

Sådan vælger du en symaskine eller broderimaskine 

Er du ny på symaskinemarkedet, kan det være en uoverskuelig opgave at tage hul på udvælgelsen af en maskine – hvad enten det er en symaskine eller broderimaskine. Derfor har vi forsøgt at samle de modeller, vi synes, er de bedste på markedet. Og der er både til den erfarne og til nybegynderen.  

Der kan være flere forskellige ting, der spiller ind, når du skal vælge, hvilken type og model du skal have. Typisk vil du skulle være opmærksom på følgende: 

  • En god motor: Motoren på din symaskine eller broderimaskine er nok det vigtigste, når du skal vælge nyt maskineri til din hobby. En solid motor kan være afgørende for en lang række af ting. Varigheden af dine sysessioner, levetiden på din maskine og hvilket materiale du er i stand til at arbejde med, afhænger alle af, hvor stærk motoren er på din maskine. 
  • Lys: Når du syer eller broderer, er det væsentligt at kunne se, hvad du laver. Du skal gerne kunne se klare farver, små syninger og ikke mindst nålen, der skal trådes.  

Både lys og motor bør derfor stå øverst på din tjekliste, når der skal vælges broderi- eller symaskineri.  

 

Broderi eller syning – vi hjælper gerne med begge  

Uanset om du skal have hjælp til valget af din broderimaskine, din syning eller du bare skal have en ny opsprætter, bistår vi gerne med gode råd, service og inspiration til dit næste projekt.  

Er du i tvivl om, hvilket mærke af symaskine eller broderimaskine du skal have, hvilken motor, der passer bedst til det arbejde, du skal udføre eller noget helt tredje, så tag gerne fat i os. Du er velkommen til at sende en mail, give os et opkald eller besøge os i butikken i Tinglev.  

Få forløst dit kreative potentiale med en af vores mange maskiner. Der er med garanti en til lige dit behov. 

 

Vi har også mange forskellige materialer og tilbehør til hjælp til dine hobbyer derhjemme. Har du taget et kig på vores store udvalg af strygestof? Du kan også finde flere forskellige typer af folie.