ScanNCut eller scan and cut, kald den hvad du vil. Det er en skæremaskine, som er i stand til at løfte dine DYI-projekter til nye højder.  Hvad enten det er til professionelt brug eller på hobbyplan, så giver en ScanNCut-skæremaskine dig mulighed for at arbejde med flere forskellige ting. Den er nem at betjene og den indbyder til timevis af kreativt arbejde.

 

Slip kreativiteten løs med en ScanNCut 

Med en skæremaskine har du mulighed for at udvide dine DYI-færdigheder. Du kan blandt andet lave egne klistermærker til kort, patchwork, invitationer, scrapbøger, printbare billeder og strygemærker til tøjet.  

Du kan eksempelvis scanne et billede, lave en tegning eller uploade en ekstern fil, og herefter tilpasse størrelsen til, hvilket materiale du ønsker at arbejde med. Og når du er klar, vil ScanNCut-maskinen skære dit design hurtigt, effektivt og præcist. Du kan scanne og cutte i materialer som papir, plast, karton, tekstil, læder, selvklæbende folie og meget mere.   

Er det et projekt, der skal laves i en fart, kan du slippe for at designe dit eget mønster, og i stedet vælge et af maskinens mange indbyggede designs.  

Udover at hjælpe til med tegning og print, er skæremaskinen i stand til at fremskynde din quilteproces, hvis det er sådan noget, du ønsker at arbejde med. ScanNCut kan nemlig hjælpe med både at tegne mønster op og derefter skære tegningen/designet til. Når det er gjort, kan du nemt skifte over til symaskinen og sy det hele sammen.  

 

Tilbehør til din ScanNCut 

Har du allerede købt en skæremaskine, kan det være, at du er på udkig efter tilbehøret til den. Vi ligger inde med en masse forskellige hjælpemidler, værktøj og materialer til diverse formål og behov. Du kan finde mønsterkollektioner, touch-penne, ekstra klæbende stof og mange, mange flere ting blandt vores store udvalg af tilbehør til ScanNCut-maskinen.   

 

Rådgivning omkring din ScanNCut 

Uanset om du har brug for gode tips til, hvordan du bruger din ScanNCut, eller du skal have vejledende råd til, hvordan du vælger den rigtige model, står vi klar både ved telefonerne og på e-mail, til at besvare de spørgsmål, du måtte have.