ScanNCut DX900

5.795,00
Model/varenr.: WSHOP-3263
Vægt: 8,4 kg
Lager: På lager

ScanNCut DX900

Lidt om  ScanNCut DX900

  • Selvstændig enhed – computer ikke nødvendig
  • Kan nu skære i op til 3mm tykke materialer, som filt og mosgummi
  • 600 dpi indbygget skanner
  • Fuld-automatisk kniv 
  • 682 indbyggede mønstre (klik her) og 7 skrifttyper
  • Trådløs overførsel
  • Præcis, hurtig og mere lydløs udskæring

 

Der medfølger:

1 Skæremåtte standard 12″x12″ (30x30 cm)

Standard knivholder og kniv.

Tilbehørspose med spatel og tuchpen til skærmen.

Programmer til at konstruere mønstre i. Det ene program er online og det andet er offline.


ScanNCut DX900 er helt selvstændig – det betyder, at du ikke behøver at tilslutte den til en computer. Ingen andre skanne- og skæremaskiner kan dette.

Med den nye auto-kniv funktion, kan du skære i et stort udvalg af kraftige materialer.

Hurtigere end den  tidligere CM900 og mere lydløs end før. Skærer og tegner ikke kun hurtigere, men den gør det også til en mere lækker og afslappet oplevelse for dig.

På farve touch skærmen, som er 3,47"  og med klare farver, kan du lave og redigere dine designs. Den refleksfri skærm gør det lettere end nogensinde, at redigere, zoome og tilpasse dit design, uden brug af computer eller smartphone.

Det fuldautomatiske knivsystem fjerner alt gætværk og finder selv korrekt knivdybde og tryk, så du opnår det perfekte snit. Så sparer du tid og besvær. Du kan endda manuelt finjustere for at tilpasse til egne ønsker.

Skan stort set alt - en håndtegnet tegning, et udklip fra et blad, værdsatte fotos mm. - lav uendeligt mange udskæringer og tegninger, og gem dem i maskinens hukommelse eller sendt det til din computer.

Scan-to-cut-data
Skan, rediger og lav dine egne designs og gem dem som en skærefil. ScanNCut laver selv skærelinierne, som kan bruges til at udskære, tegne eller præge*.
*Prægningskit er ekstra tilbehør

Direct cut (Direkte udskæring) & half cut (Folie udskæring)
Skan din tegning/billede, lav out-linen og vælg det du ønsker udskåret fra den indskannede flade. Glem bøvlet med at klippe ud i hånden. Half cut er super smart til at skære ud i folier, så du nemt laver flotte wall-stickers og klistermærker.

600dpi Skanning til USB
Indskan dine favorit fotos, tegninger eller mønstre på den store skanningsmåtte (Op til 297 x 603 mm). Gem som jpeg fil direkte til en USB hukommelse. 
* den store skanningsmåtte er ekstra tilbehør.

Indskanning af baggrund
Lad ikke små reststykker materiale gå til spilde. Med vores baggrunds-skanningsfunktion, kan du placere dit design præcist på reststykkerne og derved spare materialer, tid og penge.

Skær op til 3mm tykt
Skær tykkere materialer som filt og mosgummi op til 3mm tykt. Det nye 3mm knivsblad giver dig mulighed for at udforske et bredt udvalg af materialer, alt sammen bare med et alsidigt knivsblad.

Trådløsforbindelse WLAN
Med den trådløse forbindelse kan du sende mønstre direkte fra dit gratis CanvasWorkspace computerprogram til maskinen. Kabler og USB hukommelser er overflødige.

Skær i stoffer
Hallo alle quiltere ! Tryk på en knap og udskær perfekte quilte og patchwok stykker. ScanNCut kan endda skære med dit foretrukne sømrum tillagt og tegne sylinien bagefter. Så kan du koncentrere om det sjove i at sætte den perfekte quilt sammen.

Tegnefunktion
ScanNCut kan lave din skærefil om til en tegning på få sekunder - uanset om det er fra et indskannet billede eller fra et indbygget mønster. 

SVG-filtype kompatibel
ScanNCut DX900 kan læse SVG filer direkte, så det er ikke nødvendigt at konvertere filerne, før du skærer dem ud.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: