HUSQVARNA JADE 20

5.695,00
( 4.556,00 )

Husqvarna Jade 20

Stort syområde
Sy store projekter til dit hjem, quilts eller tøj uden problemer takket være det store syområde, 200mm, til højre for nålen. Sammenlignet med de fleste andre symaskiner i samme prisklasse, har du god plads i maskinen til at håndtere store projekter.

Syguide
Syguiden finder du i topdækslet på symaskinen. Find dit stof og den syteknik, du vil anvende, og du får vist den perfekte søm med de rette indstillinger så du opnår et perfekt resultat.

Designer Tilbehørsopbevaring
Det strømlinede, moderne design gemmer på en tilbehørsæske, der indeholder alt medfølgende tilbehør – endda fodpedalen er der plads til! Du behøver ikke gemme din symaskine af vejen i et skab. Den vil se smart ud overalt!

Start/Stop Funktion
Sy uden fodpedal og opnå konstant hastighed. Denne funktion er fantastisk, når du f.eks. syr lange rækker af pyntesømme eller spoler undertråd. Også praktisk, hvis en fysisk skavank forhindrer dig i at anvende fodpedal.

Mere end 80 smukke, 7mm sømme
Din HUSQVARNA VIKING JADE 20 symaskine indeholder mere end 80 smukke, 7mm brede sømme. Dine kreative muligheder er uendelige med et bredt udvalg af sømme, lige fra quiltesømme til dekorative sømme.

7 HUSQVARNA VIKING originale snap-on trykfødder
Der medfølger et bredt udvalg af snap-on trykfødder med HUSQVARNA VIKING JADE 20 symaskinen, herunder også Et-Trins Knaphulsfoden.

Se mere på : http://www.husqvarnaviking.com/da-DK/Machines/JADE-20

Model/varenr.: WSHOP-3670
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: