Singer Elite ME 457 inkl taske

2.795,00
Mekanisk genial, brugervenlig syning. 110 sting-applikationer giver dig mulighed for at skabe projekter lige efter hensigten og flytte dem med ynde.
 

 

Model/varenr.: WSHOP-3688
Lager: På lager
 

Udvid dine symuligheder med alle innovative funktioner indbygget i SINGER® Elite ME457 symaskinen — fra de grundlæggende værktøjer, du forventer, til mere indviklede funktioner, der helt sikkert vil inspirere din kreative side. Arbejd med en bred vifte af stoffer og tackle nemt ethvert projekt. Du er sikker på at opnå kvalitet, ensartede resultater takket være en stærkere motor og kraftig metalramme.  

 

Inkluderet tilbehør:    All Purpose-fod, lynlåsfod, knaphulsfod, blindsømsfod, satinsømsfod, 3-pakke SINGER-nåle og andet vigtigt tilbehør.

 

Forbedret hastighed og gennemborende kraft. 

Hvis du har brug for en mekanisk maskine, der kan flyve gennem hvert nyt projekt, er det denne. Ekstra fine eller tykke stoflag vil ikke udgøre en udfordring for SINGER® Elite ME457. Dens stærke motor og justerbare trykfodstryk er smart konstrueret til tykke eller tynde stoffer. 

 

Indbygget pålidelighed møder justerbarhed. 

Den robuste helmetalramme på SINGER ® Elite ME457 - Mekanisk symaskine giver den stabile støtte og den langvarige holdbarhed, du forventer af SINGER®-mærket. Selv ved tophastighed kan du regne med ensartede resultater med hver ny søm. 

Din SINGER® Elite ME457 - Mekanisk symaskine kommer med en automatisk et-trins knaphulsfunktion, som giver dig mulighed for nemt at lave smukke knaphuller, perfekt størrelse til din knap. Udforsk tilpasning af dine sømme med den justerbare stingbredde og -længde. Nålepositionen kan justeres til tre positioner, hvilket giver mulighed for en bred vifte af sømteknikker som lynlåsindsættelse, topstikning og mere.  

 

Altid en hurtig start og jævn afslutning. De nemme trådeguider og den integrerede nåletråder får hvert projekt i gang med minimal indsats. Drop feed på SINGER® Elite ME457 - Mekanisk symaskine gør knapsyning, frihåndsquiltning og monogrammering på et snuptag. Brug de fem medfølgende trykfødder til at forbedre din maskines muligheder. 

 

SINGER® Elite ME457 leveres også komplet med andet tilbehør som spoler, spoleholdere, nåle og mere. Den øverste drop-in undertråd giver dig mulighed for nemt at overvåge din trådforsyning, så du ikke løber tør for tråd midt i en søm. Alle de bekvemmeligheder og bekvemmeligheder. Levende LED-belysning viser et klart udsyn til syområdet og reducerer skygger, mens du isætter spoler og syr. Du vil opdage, at den kompakte og brugervenlige friarm gør det nemt at sy søm og manchetter. En praktisk trådskærer er bekvemt indbygget i siden af ​​maskinen, så du aldrig behøver at stoppe og finde en saks.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: