ScanNCut DX2200 Disney INKL.værktøj

6.995,00
Lager: På lager

KAMPAGNE INKL. VÆRKTØJ (VÆRDI KR. 590,-)

Lidt om den nye  ScanNCut SDX2200 Disney

KAN ALLE DE SAMME LÆRKE TING SOM DX1200, 
SOM EKSTRA TILBEHØR ER:

Universal pen holder
Mini rhinstenskit, således du kan lave de indbyggede Disney rhinstens figur
127 Disney designs 
25  Disney designs special til Rollfeeder.

ALLE DISNEY DESIGNS ER UDELUKKENDE TIL PRIVAT BRUG, OG MÅ IKKE ANVENDES KOMMERCIELT   

 

  • Selvstændig enhed – computer ikke nødvendig
  • Kan nu skære i op til 3mm tykke materialer, som filt og mosgummi
  • 600 dpi indbygget skanner
  • Fuld-automatisk kniv 
  • 1,303 indbyggede mønstre og 17 skrifttyper
  • Trådløs overførsel
  • Præcis, hurtig og mere lydløs udskæring


ScanNCut DX SDX2200 disney er helt selvstændig – det betyder, at du ikke behøver at tilslutte den til en computer. Ingen andre skanne- og skæremaskiner kan dette.
https://youtu.be/vz8shhrjxo8

Med den nye auto-kniv funktion, kan du skære i et stort udvalg af kraftige materialer, uden at skifte kniven. SDX1200 leveres også med vores special designede auto-kniv til tynde stoffer, så du kan skære de tynde stoffer helt uden problemer.
http://www.youtube.com/watch?v=Je2MtP7zSUk

Hurtigere end tidligere modeller og mere lydløs end før. Skærer og tegner ikke kun hurtigere, men den gør det også til en mere lækker og afslappet oplevelse for dig.
http://www.youtube.com/watch?v=-kQhjRb5p9E

Se Disney mønsterliste her 
https://download.brother.com/welcome/doch101700/sdxd_dpl02endefrnlitesbrptruzhszhtkoja.pdf

På den 5" store farve skærm i klare farver, kan du lave og redigere dine designs. Den ekstra store refleksfri skærm gør det lettere end nogensinde, at redigere, zoome og tilpasse dit design, uden brug af computer eller smartphone.

Det fuld-automatiske knivsystem fjerner alt gætværk og finder selv korrekt knivdybde og tryk, så du opnår det perfekte snit. Så sparer du tid og besvær. Du kan endda manuelt finjustere for at tilpasse til egne ønsker.

Skan stort set alt - en håndtegnet tegning, et udklip fra et blad, værdsatte fotos mm. - lav uendeligt mange udskæringer og tegninger, og gem dem i maskinens hukommelse.

Scan-to-cut-data
Skan, rediger og lav dine egne designs og gem dem som en skærefil. ScanNCut laver selv skærelinierne, som kan bruges til at udskære, tegne eller præge*.
*Prægningskit er ekstra tilbehør

Direct cut (Direkte udskæring) & half cut (Folie udskæring)
Skan din tegning/billede, lav out-linen og vælg det du ønsker udskåret fra den indskannede flade. Fjern bøvlet med at klippe ud i hånden. Half cut er super smart til at skære ud i folier, så du nemt laver flotte wall-stickers og klistermærker.

600dpi Skanning til USB
Indskan dine favorit fotos, tegninger eller mønstre på den store skanningsmåtte (Op til 297 x 603 mm). Gem som jpeg fil direkte til en USB hukommelse. 
* den store skanningsmåtte er ekstra tilbehør.

Indskanning af baggrund
Lad ikke små reststykker materiale gå til spilde. Med vores baggrunds-skanningsfunktion, kan du placere dit design præcist på reststykkerne og derved spare materialer, tid og penge.

Skær op til 3mm tykt
Skær tykkere materialer som filt og mosgummi op til 3mm tykt. Det nye 3mm knivsblad giver dig mulighed for at udforske et bredt udvalg af materialer, alt sammen bare med et alsidigt knivsblad.

Trådløsforbindelse WLAN
Med den trådløse forbindelse kan du sende mønstre direkte fra dit gratis CanvasWorkspace computerprogram til maskinen. Kabler og USB hukommelser er overflødige.

Skær i stoffer
Hallo alle quiltere ! Tryk på en knap og udskær perfekte quilte og patchwok stykker. ScanNCut kan endda skære med dit foretrukne sømrum tillagt og tegne sylinien bagefter. Så kan du koncentrere om det sjove i at sætte den perfekte quilt sammen.

Tegnefunktion
ScanNCut kan lave din skærefil om til en tegning på få sekunder - uanset om det er fra et indskannet billde eller fra et indbygget mønster. Du har et stort udvalg af udfydningsmønstre at vælge fra.Indbyggede mønstre
ScanNCut SDX2200 Disney har med sit kæmpe udvalg på 17 skrifttyper og 1303 indbyggede mønstre - incl. 140 quilte og applikationsmønstre - noget til alle personer, projekter eller lejligheder. Vælg mellem basis figurer, border, quilts, applikationer, skrifttyper og meget meget mere.

SVG-filtype kompatibel
ScanNCut SDX2200 Disney kan læse SVG filer direkte, så det er ikke nødvendigt at konvertere filerne, før du skærer dem ud.

PES/PHC/PHX kompatibel
På SDX1200 kan du direkte konvertere dine favorit PES/PHC/PHX* broderifiler om til skære- eller tegnefiler. Den kan genkende gråtoner, farve, region og stinglinier, så dine konverterede broderifiler bliver til flotte udskæringer, tegninger, prægninger eller foile udsmykninger.
*For at læse PHX-filer skal maskinen være opdateret til version1,1X eller nyere

 

Inspiration