Juki DX2000QVP

12.995,00

Den computerstyrede JUKI HZL-DX2000 (Quilters edition) symaskinen er med sin BOX Feed-funktion, 287 forskellige symønstre, 3 fonte, float-funktion og pivot-funktion, en af de absolutte top symaskine for den kræsne syerske, som ikke vil mangle funktioner eller udstyr. Dette gør samtidig maskinen perfekt til at sy stikkesting, og der medfølger derfor en stingplade, som er lavet specielt dertil. DX2000-maskinen er derfor det ideelle valg, hvis du nyder at lave patchwork og frihåndsbroderi.

Det helt særlige ved DX-2000 er den medfølgende tilbehørsboks, der gør der muligt at løfte din quiltning til helt nye niveauer. Hvis du elsker et quilte, patcheworke og frihåndsbroderer er DX-2000 maskinen for dig.

Med maskinen kan du sy 16 forskellige slags knappehuller fuldautomatisk, justere trykfodens tryk digitalt og spole tråden med en uafhængig motor. Dertil gør maskinens store syflade dit arbejde endnu mere behageligt og fornøjeligt, og med en syhastighed på 1050 sting/min., automatisk trådklip og en knap til løftning og sænkning af nålen kommer arbejdet til at foregå både hurtig og smidigt. Med til maskine følger en hård kuffert, der beskytter symaskinen når den ikke er i brug eller du tager den med rundt.

Model/varenr.: WSHOP-3402
Lager: På lager

Speciel bonus tilbehørs boks (kun for QVP-edition):

    • Trykfod til fastgørelse af perler
    • Trykfod med hjælper
    • Trykfod til snor og broderi
    • Applikations trykfod
    • Snorpåsyningsfod (til tre snore)

 

 Automatisk trådklipfunktion

Med denne funktion kan du med et enkelt tryk på knappen, klippe både over- og undertråd over på samme tid. Det mindsker spildet af sytråd, men ikke mindst også din tid. Den automatiske og, som du vil opdage, uundværlige trådklipsfunktion er importeret direkte fra JUKI’s industrielle symaskiner.

 

Box Feed – Vores Industrielle Symaskine Teknologi
JUKI’s industrielle “BOX Feed” system er nu blevet tilgængelig til hjemmesymaskiner, hvilket giver dig mulighed for at få en maskine med en bedre og mere sikker gribeevne. Dette vil give dig en større perfektion til dine søm.

Forskellen på den traditionelle transportørmekanisme og JUKI’s Box Feed system er, at transportøren traditionelt bevæger sig i en oval bevægelse, hvorimod JUKI’s BOX Feed system bevæger transportøren sig i en firkantet boks bevægelse. Denne forskel i bevægelsen eliminerer materialekrympning/sammentrækning og risikoen for skred i din syning.

Vores BOX Feed giver dig muligheden for at sy perfekte højkvalitetssting på alle typer stoffer - både tykke og tynde. Vores unikke transportørsystem er i kontakt med stoffet i længere tid, og giver dig dermed en mere ensartede og pålidelige søm, hver eneste gang!

 

Tyk denim, som foldes i tre lag og giver stadig perfekte flade foldesøm.
Sy ubesværet jævne og flotte søm i meget tykke stoffer.

Syning i tynde stoffer
Ingen stofkrympning, selv syning på letvægts bomuld.
Syning i håndklædestof
Sy ubesværet i ellers komplicerede tykke stoffer.
Du kan også sy i læder!

 

Udskiftelig stingplade
Et-nålehulspladen til stikkesting gør det muligt for dig at sy i selv de letteste stoffer med en perfekt nål-gennemtrængning. Nålepladen sørger for, at stofferne ikke trykkes ind i nålehullet. For at anvende denne funktion skubbes dette forreste håndtag blot til siden.

Hertil er det vigtigt at huske, at når et-nålshulspladen er indstillet er det kun muligt at anvende de lige stingmønstre.

Denne funktion giver dig mulighed for at sy frie bevægelsessting med præcision og perfektion. Du kan derfor sy med en stor tillid til, at din maskine klare jobbet.

 

”Float Funktion” forhindre ujævne søm (Svævefunktion)
Ved at trykke på floatknappen kan du sy med trykfoden en smule hævet over stoffet. Denne funktion, hvor trykfoden hæves til ”float” gør det muligt for dig at sy i stof uden at presse lagene eller skabe ujævne sømme.

Trykfodens højde kan indstilles i forskellige trin og helt ned til kun 0,1 mm. Dette gør det muligt for dig at foretage den perfekte justering i forhold til de materialer du syr i.

 

Ved brug af ”Float Funktion”
(Bemærk at standarttrykfoden er benyttet i begge eksempler)

Ved ikke brug af ”Float Funktion”
Pres på lagene kan skabe ujævne søm og stræk/folder i materialet

 

JUKI’s kombination af industriel baggrund og moderne teknologi gør det let at kreere smukke knaphuller
Du vil uden tvivl komme til at elske vores et-trins knaphulsfunktion. Maskinen måler og syer jævnt på både højre og venstre side. Hvis du bruger den fuldt automatiske knaphuls-sensorsystemet, opnår du det perfekt resultat for det færdige knaphul – og dette på alle typer stof.

Selve knaphuls-sy-presserfoden indeholder en spændeplade, så sikre at du uden bekymring kan føre stoffet igennem, og dette ved blot at holde stoffet det mellem spændepladen og trykfoden.

Det er derudover også muligt at vælge mellem hele 16 forskellige typer knappehuller, så du kan få det knaphul, som matcher lige netop dit behov.

 

Klart og stærkt LED lys
Der er monteret en meget klar og stærk LED-pære lige over nålområdet. Pæren giver dig et knivskarpt overblik, når du arbejder på dine forskellige syprojekter. Vi har valgt en LED-pære, da dette sikre at dit arbejdsområde ikke bliver opvarmet under syning, og du kan derfor sy koncentreret, ubekymret og ugeneret. Desuden sidder der en ekstra pære ved friarmen på HZL-DX7 modellen, det sørger for et altid klart blik.

 

Sømjusterings skruesystem (tasteknap på HZL-DX5)
På siden af maskinen finder du den lettilgængelige betjeningsknap. Herved kan du blandt andet justere bredden og længden af de enkelte sømme. Drejeknappen gør det muligt at foretage småjusteringer på sømmene, mens du syer zigzag, så udtrykket bliver lige som du ønsker det.

 

Friarm/tilbehørskasse
Tilbehørsboksen er aftagelig, hvilket du kan drage stor nytte af, hvis du syr med friarm eller f.eks. skal sy noget så smalt som et ærme. I tilbehørsboksen er det muligt at opbevare dit forskellige standardtilbehør til din maskine. På den måde har du altid det samlet og tæt ved hånden.

 

Nem at bruge hurtigvalgsknapper:
Start/stop - Omvendt søm - Lås søm - Automatisk trådklip - Nåle op/ned - Trykfod auto lift

 

Fodskiftefunktion på fodpedal
For en hurtigere og større variation i din symaskinens indstillinger og tilpasninger, tilbyder JUKI nu udvidet mulighed for fodkontrols. Uden særlige og komplicerede indstillinger har du nu fuldstændig mulighed for at tilpasse din maskine, så den passer dig allerbedst.

Med fodskiftefunktionen kan du blandt andet tildele funktioner til fodpedalens hælside. Herved kan du nu f.eks. løfte trykfoden, trimme tråden, lave omvendte søm eller enkeltsting. Din maskine bliver ligesom du vil have den, og som det passer dig bedst at bruge den.

 

Trykfod Pivot Funktion (Automatisk Trykfodsløft)
Når du anvender pivotfunktionen, vil nålen, når du holder op med at sy, stoppe i nedadgående stilling. Herefter løftes trykfoden automatisk for at du ubesværet kan bevæget stoffer. Når du genoptager syning, sænkes trykfoden automatisk for sikre en helt glat syning, hvilket for dig vil gøre, at du kan sy hjørner eller pivot med lethed.
* Denne funktion kan også slukkes/fravælges.

 

Indstilling af trykfodens løftning efter tråd trimning
Det er muligt at indstille maskine til automatisk at løfte trykfoden efter den automatisk tråd trimning. Denne funktion gør at du hurtigt kan fjerne og skifte mellem stoffer.
* Denne funktion kan også slukkes.

 

Justerbar start / omvendt stinghastighed
Din maskine sikre, at du altid kan sy i det tempo, du synes er mest behageligt. Det er muligt at justere start- og bakmaskehastigheden mellem tre forskellige trin: hurtig, normal og langsom. Dette sikre at stoffet hverken løber fra eller bevæger sig for langsomt.

 

Lock Stitch
Denne automatiske funktion til låsesting gør det muligt for dig ved starten og slutningen af ​​syningen at vælge imellem to slags låsesting: "Reverse stitch" og "Lock stitch". Maskinen sikre dermed at dit syprojekt er start og afsluttet helt optimalt. Du kan ligeledes midt i syning af et mønster trykke på låsestingsknappen, da dette stopper maskinen efter syning af en cyklus af mønsteret.

 

Lav og højhastigheds syning
Ved at trykke på og holde nålens op / ned-knap, kan du sy meget langsomt. At sy hjørner, stopper og starter med præcision. Og med en maksimal lige syhastighed på 1.050 søm / min kan du sy hurtigt, meget hurtigt!

 

Knæløftehåndtag
Trykfoden kan hæves og sænkes manuelt ved brug af knæløftehåndtaget. Trykfoden kan løftes helt op til 12 mm, når knæløftehåndtaget anvendes. Når foden hæves til den maksimale højde, er det også muligt for dig at skifte maskinen tilbage fra automatisk betjening (knap) til manuel betjening (håndtag).

 

Automatisk nåltrådningssystem
Det automatiske nåltrådningssystem tråder let nålen, og giver dig mulighed for at komme i gang med at sy enkelt og med det samme. Du kan nemt og hurtigt tråde din nål med kun én hånd. Du placer blot tråden i styret og sænk armen, og så er du i gang.

 

Spolevikling med en uafhængig motor
For at gøre spolen klar til vikling af sytråd, skal du blot vikle tråden rundt om spolen og derefter putte tråde gennem guiden, der er vist på maskinen (se billedet). Du kan herefter let spole undertråden og derefter bruge kniven.

 

Hurtig spoleforberedelse
Vi sikre med denne maskine at spoleforberedelsen aldrig har været nemmere. Det eneste du skal gøre, er blot at følge guiden vist på maskinen, og herefter er det aldrig mere nødvendigt at trække undertråden op.

 

Forlængelsesmønster
Ved at anvende denne JUKI maskine bliver det muligt for dig at forlænge mønstre, og dette uden af ændre eller forstyrre mønstres eksisterende tæthed, hvilket giver et endnu bedre og mere professionelt slutresultat.

 

Fri bevægelighed
Der er fuldstændig fri bevægelighed på denne maskine, og dette uanset om du syr lige sting eller specialiseret zigzag. Det eneste du skal gøre, er at dreje kontakten og sænke transportøren. Herefter kan du også justere trykfodens højde, hvilket også igen gør det endnu lettere at bevæge stofferne frit.

 

Hurtig-valg af forskellige stingmønstre
Vi har gjort det simpelt at vælge de oftest anvendte symønstre som eks. lige linjer, overlægssøm og zigzag mønstre, da disse mønstre kan vælges hurtigt via de direkte knapper på touch-panelet. Du kan også justere følsomheden på panelet, så det passer dig bedst.

 

Stor sy-plads – medfølger!
Hvis du har behov for ekstra plads til dit syprojekt, er det muligt at tilføje tilbehørstabellen under syning eller quiltning. Det giver mere arbejdsplads og dermed en øget komfort.

 

One-Point Mønstre
Når du vil sy dekorative mønstre, kan du vælge at bruge en af de 185 forudbestemte mønstre. Derudover kan du også let producere dit helt eget originale mærke eller mønster ved at kombinere disse eksisterende mønstre med dine egne tegnsting (se nedenfor).

 

Tegnsting
Maskinen indeholder på forhånd tre alfabetiske og numeriske skrifttyper. Dertil er der op til ti ofte brugte mønstre, såsom navne og initialer, der kan gemmes i hukommelsen. Dette gør det muligt at lave dit helt eget mønster, eller kombinere dine egne kreationer med maskinens eksisterende mønstre. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hjørnesyning af applikation
Denne funktion på maskinen gør det muligt at indstille nålen til automatisk og gradvist at ændre stingbredden. Dette gør det muligt for dig at lave et søm med en smuk finish, og dette f.eks. til hjørnet af en applikation, eller ved starten eller slutningen af en syningslinje. Den mulighed for at justere bredden og længden gør det samtidig også simplere for dig at styre vinklerne på dit design.

 

Lav blondemønstre
På denne JUKI maskine er det muligt at skabe blondelignende mønstre. Når du syr og kombinere flere mønstre parallelt, skabes et blondelignende udtryk, hvilket kan være en sød tilføjelse til dine forskellige syprojekter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: