Juki 80HP-B inkl. overtransportør (værdi 400 kr.)

-9%
5.895,00
( 4.716,00 )
6.495,00
Du sparer: 600,00

Den semi-computerstyrede HZL-80HP-B symaskine sikre endnu større præcision og nøjagtighed i dit syarbejde, da du kan ramme indstillingerne præcis som du gerne vil have dem. Med den smarte LCD-skærm på maskinens front kan du hurtigt og nemt regulere stinglængde og -brede, så det passer til lige netop det syprojekt, du har kastet dig over.

Med 197 stingmønstre, 1 fonttype, bogstav- og mønstrehukommelse, automatisk sensorsystem til knaphulssyning og 7 forskellige knaphulsmønstre, er der mulighed for at løfte dine sykreationer til et endnu højere niveau. Med symaskinens energibesparende LED-pære tændt, kan du altid tydeligt holde styr på dit arbejde – også selvom du syr med maskinens tophastighed på 800 sting/min. For at sikre det bedste resultat, er det på denne symaskine muligt at regulere trykfodens tryk – dette sikre den perfekte transportering af stof, uanset materialevalg.

Model/varenr.: WSHOP-3403
Lager: På lager

Automatisk nåltrådningssystem
Det automatiske nåltrådningssystem tråder let nålen, og giver dig mulighed for at komme i gang med at sy enkelt og med det samme. Du kan nemt og hurtigt tråde din nål med kun én hånd. Du placer blot tråden i styret og sænk armen, og så er du i gang.

 

Bogstav og mønster hukommelse
HZL-80 serien kan selv sy både bogstaver og mønstre automatisk. Du kan også benytte maskinens huskefunktion, der gør det muligt for dig at gemme bogstaver og mønstre, som du f.eks. anvender ofte og derfor gerne vil have lige ved hånden.

 

Start- og stopknap
Farven på Start / Stop-knappen angiver maskinens status, og gør det let og overskueligt for dig, at forstå din maskine.
[Grøn] Klar til at starte eller mens du syr
[Rød] Ikke klar til at starte
[Orange] Er i spole-viklings tilstandstrat og stop JUKI HZL-60HR

 

Omvendte søm/Forstærket søm
HZL-H serien kan ved et enkelt tryk på en knap automatisk sy en låsesøm i begyndelsen og slutningen af ​​din syning. Maskinen har to forskellige knapper, som gør det muligt automatisk at sy de to former for låsesøm; bakkesøm og forstærkningssøm.

 

Let og direkte mønstervalgMaskinen har otte typer stingmønstre. Vi har gjort disse lettilgængelige, da det er muligt at skifte imellem mønstrene ved at trykke direkte på de forskellige mønstreknapper.

 

Nåle hæve-/sænkepositionsknap
Denne knap på maskinen gør det muligt at ændre op og ned positionen på nålen med det samme. Dertil gør denne funktion det også muligt at ændre nålestoppositionen, og kan du endda bare sy en halv søm.

 

Knaphulssystem
HZL-H serien gør det nemt for dig at sy knaphuller med det automatiske knaphulssystem. Du placerer blot knappen på knaphulsfoden, herefter vil din maskine automatisk sy knaphuller, som er tilpasset den specifikke knaps størrelse.

 

Styr din trykfods tryk
For denne maskine har vi gjort det lettere for dig at kontrollere dine forskellige stoffer – og dette uanset om disse er tynde eller tykke. Du kan på denne maskine dreje og vælge den perfekte indstilling i forhold til det materiale, du syr i hvilket gør, at du får en behagelig transportering. 

 

Klart og stærkt LED lys
Der er monteret en meget klar og stærk LED-pære lige over nålområdet. Pæren giver dig et knivskarpt overblik, når du arbejder på dine forskellige syprojekter. Vi har valgt en LED-pære, da dette sikre at dit arbejdsområde ikke bliver opvarmet under syning, og du kan derfor sy koncentreret, ubekymret og ugeneret.

 

Friarm/tilbehørskasse
Tilbehørsboksen er aftagelig, hvilket du kan drage stor nytte af, hvis du syr med friarm eller f.eks. skal sy noget så smalt som et ærme. I tilbehørsboksen er det muligt at opbevare dit forskellige standard tilbehør til din maskine. På den måde har du altid det samlet og tæt ved hånden.

 

Din valgte indstilling er meget synlig
Vi har gjort det tydeligt og let for dig at se, hvilken indstilling du har valgt i forhold til stingmønstre og nålens position. Dertil at det også ganske simpelt, både at vælge og ændre disse indstillinger.

 

Hurtig referenceplade
Der medfølger en plade med mønstre, som gør det let for dig at få et overblik over alle de funktioner, sting og mønstre din maskine indeholder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: