Juki MO-204D

7.495,00

JUKI MO-204D er vores mest solgte overlocker, og det er ikke uden grund. Her får du den ægte og velkendte JUKI-kvalitet. MO-204D overlocker kan sy med 2, 3 og 4 tråde, og 1 til 2 nåle ad gangen, samt løfte trykfoden op til 7,5 mm. Samtidig kan du let tråder undergriberen, justerer over- og undergribernes trådspænding og justere stinglængden på maskines inderside, hvilket gør, at maskinen enkelt kan tilpasses til det stof, du syr i. 

Maskinen er desuden udstyret med et stærk og klart LED-lys. JUKI MO-204D er utrolig støjsvag og står solidt og stabilt på bordet når du overlocker. Denne maskine SKAL prøves hvis du elsker at overlocke!

Model/varenr.: WSHOP-3399
Lager: På lager

Ligge-i trådspændingssystem
Denne trådspændingsfunktion er helt klart en funktion du kommer til at sætte pris på. Dette systemer gør, at du undgår filtringer og andre ubehageligheder under din trådspænding, og du kan derfor holde fokus på syprojektet i stedet.trådspændingssytem JUKI MO-114D

 

Skærebredde
Du kan justere skærebredden, så denne bliver præcis som du gerne ville have den. Denne funktion sikre, at du altid opnår de perfekte sømme og rullede kanter.

 

Justerbar stinglængde
Det er muligt for dig at justere sømlængden ved blot at dreje på skiven, der er placeret på ydersiden til højre. Sømlængden kan justeres inden for intervallet fra 1 til 4 mm. Til MO-204D-modellen er skiven i stedet placeret på maskinens inderside fremfor yderside.


 

 

Tilførselsjustering
Muligheden for at justere på transportørens tilførsel kan være gavnlig for dig, både når tingene skal holdes jævnt i bevægelse, men også når du eksperimentere med forskellige modetekniker, såsom dekorerede kanter og hjørner. På MO-204D findes justeringen nede på venstre side og som en mindre drejeknap).

 

Automatiske rullesøm
Du kan hurtigt og nemt kreere en rullesøm med den indbygget fingerkontrol. Det er hverken nødvendigt for dig at skifte nåleplade eller trykfod.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer