Juki 214D

7.495,00

JUKI MO-214D er vores mest solgte overlocker, og det er ikke uden grund. Her får du den ægte og velkendte JUKI-kvalitet, med teknologi fra overlock-industrien. Denne overlocker kan sy med 2, 3 og 4 tråde, og 1 til 2 nåle ad gangen, samt løfte trykfoden op til 7,5 mm. Samtidig kan du let tråder undergriberen og justerer over- og undergribernes trådspænding. Dertil kan du på maskinens yderside let justere stinglængden – den placering gør det lettilgængeligt for dig, at ramme den helt rigtige stinglængde. 

Model/varenr.: WSHOP-3398
Lager: På lager

JUKI MO-214D er en ægte kvalitets maskine, som du enkelt kan tilpasses til det stof, du syr i. Maskinen er desuden udstyret med et stærk og klart LED-lys. JUKI MO-214D er utrolig støjsvag og står solidt og stabilt på bordet når du overlocker. Denne maskine SKAL prøves hvis du elsker at overlocke!

Super let trådning af undergriber
Hjælpefunktion til trådning af under-griberen, gør det enkelt og let for dig at tråde din maskine. Det eneste du skal gøre, er at trække tråden ind i spalten, og klikke hjælperen på plads. Så let er det og du er hurtigt klar til at sy. (Ikke mulig på 204D)urtig trådning af undergiriber JUKI MO-114D

 

Ligge-i trådspændingssystem
Denne trådspændingsfunktions er helt klart en funktion du kommer til at sætte pris på. Dette systemer gør, at du undgår fintringer og andre ubehageligheder under din trådspænding, og du kan derfor holde fokus på syprojektet i stedet.trådspændingssytem JUKI MO-114D

 

Skærebredde
Du kan justere skærebredden, så denne bliver præcis som du gerne ville have den. Denne funktion sikre, at du altid opnår de perfekte sømme og rullede kanter.

 

Justerbar stinglængde
Det er muligt for dig at justere sømlængden ved blot at dreje på skiven, der er placeret på ydersiden til højre. Sømlængden kan justeres inden for intervallet fra 1 til 4 mm.justerbar stinglængde sømlængde JUKI MO-50

 

 

 

Tilførselsjustering
Muligheden for at justere på transportørens tilførsel kan være gavnlig for dig, både når tingene skal holdes jævnt i bevægelse, men også når du eksperimentere med forskellige modetekniker, såsom dekorerede kanter og hjørner.

 

Automatiske rullesøm
Du kan hurtigt og nemt kreere en rullesøm med den indbygget fingerkontrol. Det er hverken nødvendigt for dig at skifte nåleplade eller trykfod.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: